Audioguies en català. Ayutthaya

Àudios per escoltar i plànols per guiar el recorregut i les parades

Nom√©s necessitareu auriculars i Wi-Fi per accedir a l’audioguia a trav√©s del tel√®fon m√≤bil.

La brillant i variada selecció de monuments que us suggerim, farà que passis un dia interessant i entretingut. Són molt diferents entre si i mostren diferents aspectes de la cultura i vida social dels tais.

 

Ayutthaya va ser la capital de l’ex√≤tic i pr√≤sper Regne de Siam. Aqu√≠ us oferim el context hist√≤ric de la ciutat, per fer m√©s interessant la visita.

FER CLIC AQU√ć

Val la pena visitar-lo si inclou Ayutthaya al seu itinerari per Tailàndia, si bé es troba a uns 20km. Complement perfecte per a la visita al Gran Palau de Bangkok.

FER CLIC AQU√ć

Un dels primers monestirs fundats a Ayutthaya. La col¬∑lecci√≥ d’est√†tues de Buda representen una de les imatges m√©s ic√≤niques de Tail√†ndia.

FER CLIC AQU√ć

Al cor de la ciutat, guarda el fam√≥s cap de Buda entre les arrels d’un arbre.

FER CLIC AQU√ć

Gaudeix d¬īuna gran vitalitat per la seva popularitat entre la comunitat xinesa a Tail√†ndia. Aqu√≠ es pot participar en interessants rituals. No us ho perdeu.

FER CLIC AQU√ć

M√°s de 20 a√Īos de experiencia acompa√Ī√°ndote

Empieza a crear tu viaje m√°s genuino a Tailandia

Estamos listos para empezar a trabajar en tu itinerario personalizado. Deja tus datos a continuacion y nos pondremos en contacto para empezar a definir tu viaje ideal a Tailandia.